Melodia de debut a Renatei Tolvai, câştigătoarea Megastar Ungaria, are peste 120.000 de vizualizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renata Tolvai, orădeanca în vârstă de 20 de ani, care a câştigat ediţia cu numărul cinci a concursului Megastar Ungaria, are deja peste 120.000 de vizualizări pe www. youtube.com, pentru melodia sa de debut, „Hagylak menni" („Te las să pleci").

Orădeanca Renata Tolvai a devenit o vedetă în Ungaria, iar acum, la aproximativ şase luni de la câştigarea concursului Megastar, are cu ce să demonstreze că succesul care a dat peste ea este unul meritat. Prima sa piesă, „Hagylak menni", este gata şi are toate ingredientele necesare pentru a deveni un hit în Ungaria, punându-i în valoare abilităţile vocale cu care a impresionat în timpul concursului. Melodia a strâns deja peste 100.000 de vizualizări pe youtube. Potrivit unor surse există şi o variantă a piesei în limba engleză.

A slăbit foarte mult

În febra pregătirilor pentru lansarea piesei de debut, Renata a reuşit să slăbească aproape opt kilograme în numai patru săptămâni, în luna aprilie. La finalul lunii mai, Renata a filmat pentru videoclipul care, din primele fotografii difuzate, pare a fi unul de imagine.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite