FOTO Strada Anghel Saligny din parcul industrial Eurobusiness II a fost asfaltată. Cât au costat lucrările

0
0
S-au finalizat lucrarile
S-au finalizat lucrarile

S-au finalizat lucrările de asfaltare a străzii Anghel Saligny, principala arteră de acces în parcul industrial din strada Ogorului. Investiţiile făcute în strada cu o lungime de 1.381 metri şi o lăţime de 8 metri se ridică la peste 3,4 milioane lei.

Strada Anghel Saligny este o stradă nouă, aflată în partea de sud a municipiului, care deserveşte zona Parcului Industrial Eurobusiness II şi este racordată la drumul colector printr-o giraţie cu trei braţe. Realizarea acestei investiţii a fost impusă de necesitatea rezolvării circulaţiei rutiere în condiţii de confort şi siguranţă.

Strada are o lungime de 1381 m şi o lăţime de 8 m. Lucrările cuprinse în proiect au fost: de infrastructură şi suprastructură a drumului, realizarea canalizării pluviale, realizarea instalaţiilor electrice de iluminat (s-au montat 54 de stâlpi de iluminat), montarea de tuburi/realizarea de traversări pentru instalaţiile de gaz, iar în final realizarea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere.

Tot în cadrul proiectului de amenajare a acestei străzi s-au realizat trei staţii de autobuz, staţii care vor deservi în principal personalul din Parcul Industrial.

Lucrările au fost realizate de asocierea de firme: S.C. Drumuri Bihor S.A (constructor de drumuri şi canalizare), S.C. Proexco S.R.L (proiectantul lucrării ) şi S.C. Electrofor S.R.L (executant partea de iluminat/reţele electrice).

Valoarea lucrărilor (construcţii + montaj) a fost de 3.438.194,03 lei (fără TVA).

Tot luna trecută, s-au finalizat lucrările la drumul de acces în strada Petre Carp, drum aflat în Parcul Industrial I. Aici au fost realizate lucrări la infrastructura drumului, la canalizarea pluvială, iar în final lucrări de asfaltare.

Firma care a realizat lucrările este S.C Drumuri Orăşeneşti, iar proiectantul S.C IQ PRO Consulting S.R.L.

Valoarea lucrărilor (construcţie +montaj)  a fost de 356.943 lei (fără TVA).

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite