FOTO O masă caldă pentru persoanele nevoiaşe. Membrii Clubului Lions au devenit chelneri pentru câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit o tradiţie ca fiecare mare sărbătoare creştină să fie transformată de Clubul Lions Oradea într-o ocazie specială pentru cei care, zi de zi, au de înfruntat vicisitudinile vieţii. Pentru câteva ore, membrii clubului au devenit cei mai devotaţi şi profesionişti chelneri. Clienţii lor au fost peste 150 de persoane de vârsta a treia, cărora renumitul club le-a pregătit o cină deosebită.

Peste 150 de orădeni, persoane în vârstă, care rar se pot bucura de o astfel de onoare au fost invitaţi să ia o masă caldă. Membrii clubului, pe lângă faptul că au suportat cheltuielile pentru pregătirea bucatelor, au avut sarcina să fie chiar servitorii invitaţilor lor.

„Aceşti oameni aşteaptă evenimentul cu nerăbdare. Ne sună, se înscriu pe listă, se pregătesc cu bucurie pentru a participa", a spus Bianca Puşcaş, preşedinta Clubului Doamnelor Lions. .

Masa a fost oferită copiilor, adulţilor şi vârstnicilor, oameni fără adăpost sau oameni care se confruntă cu mari dificultăţi financiare.

Masa de Crăciun este un proiect care se află la cea de-a VIII-a ediţie şi este desfăşurat de Clubul Lions şi Clubul Doamnelor Lions, membrii implicându-se anual în asigurarea acestei mese calde pentru oamenii mai puţin norocoşi. Iniţial, proiectul a vizat beneficiari de pe listele ASCO, cu timpul însă, voluntarii Lions au identificat noi cazuri sociale care au nevoie de ajutor. Pentru această acţiune, Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" pune la dispoziţie cantina în care oamenii servesc o ciorbă, un fel de bază şi un desert, nu înainte de a se ruga alături de un preot. Şi pentru că Sărbătorile de Iarnă se apropie, la finalul mesei, membrii Lions le-au oferit beneficiarilor pungi de alimente.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite