FOTO Moş Crăciun a venit cu TIR-ul şi a ajuns la 20 de copii din centrele de plasament orădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ajunul sărbătorilor de iarnă, angajaţii şi compania H.Essers au venit în sprijinul Asociaţiei Amia-Suflet de Copil şi au organizat un eveniment memorabil. Totul a început în urmă cu o lună, când angajaţii au donat sânge în scop caritabil. Bonurile primite au fost apoi valorificate în cadouri pentru copiii din centrele de plasament orădene.

Pe lângă bonuri, angajaţii au stâns şi bani, iar compania s-a alăturat eforturilor financiare ale acestora, pentru a face sărbătorile mai frumoase copiilor.

Rezultatele au fost pe măsură. La sediul H.Esser, din localitatea Borş, a avut loc un eveniment cu adevărat special. Alături de Moş Crăciun, copiii au asistat la un spectacol de dresaj canin, apoi au făcut o plimbare cu TIR-ur şi cu stivuitorul, iar când au obosit au mâncat pizza şi s-au îndulcit cu o felie de tort. Cei de la H. Essers nu i-a uitat nici pe cei mici, care nu au putut fi acolo şi au cumpărat pentru ei scutece şi şerveţele umede.

„Nici nu vă puteţi imagina câtă bucurie a fost în sufletele copiilor. Astfel de momente sunt extrem de rare în viaţa lor, iar de sărbători, de regulă ei primesc doar dulciuri. De data asta însă, Moş Crăciun a venit personal la ei şi le-a adus: ghetuţe de iarnă, geacă , pijama, lenjerie de corp, dulciuri şi un TIR de jucărie.  Dar să ştiţi că Moş Crăciun a fost extrem de ocupat zilele acestea căci a trecut pe la 200 de copii din spitale şi centre de plasament din tot judeţul. Mulţumim şi celor de la Eximtour care au donat 50 de pachete în cadrul proiectului ShoeBox, proiect care strânge daruri pentru copiii nevoiaşi”, a afirmat Radu Crainic, preşedinte AMIA.

Acest Crăciun cu siguranţă a fost mai frumos şi mai călduros  pentru că există oameni cu suflet mare care au dat dovadă de compasiune şi dragoste faţă de semeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite