Descinderi în Oradea. Nouă locuinţe şi sedii comerciale, verificate într-un caz de evaziune fiscală cu peste 1.8 milioane de euro, al cărui cap ar fi un preot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţii în Oradea. În această dimineaţă, poliţiştii au descins în nouă locuinţe şi sedii comerciale, fiind vorba despre persoane care au prejudiciat statul cu peste 1.8 milioane de euro prin evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare cu carne.

Surse din cadrul anchetei susţin că reţeaua ar fi condusă de un preot. Ar fi vorba despre un preot care slujeşte la Biserica cu Lună din Oradea.

12 percheziţii au loc la locuinţele a nouă persoane bănuite că au prejudiciat bugetul de stat cu peste 1,8 milioane euro, prin evaziune fiscală. Acţiunea a început în această dimineaţă, în jurul orei 07.00

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează 12 percheziţii în Oradea, la sediile sociale ale unor societăţi comerciale şi locuinţele a nouă persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de carne.

La acţiunea desfăşurată pentru probarea activităţii infracţionale a celor în cauză participă peste 50 de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi de la Poliţia Municipiului Oradea din cadrul I.P.J. Bihor.

“În cauză se beneficiază de suportul tehnic al S.R.I. şi de colaborarea specialiştilor Direcţiei Regionale Antifraudă Oradea.Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.800.000 de euro.La finalizarea percheziţiilor, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri”,  precizat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite