Au apărut dinozaurii de colecție de la Adevărul! Stocurile chioșcurilor din Oradea s-au epuizat până la ora 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecția „Vin dinozaurii" de la Adevărul a ajuns și în Oradea. Timp de 10 săptămâni, în fiecare marți, orădenii vor găsi la chioșcuri 10 puzzle-uri cu cei mai importanți dinozauri din istorie. Bunici, părinți și copii s-au înghesuit să cumpere prima figurină, Styracozaurul.

Orădeanca Ferencz Ildiko a căutat în tot orașul o figurină pentru nepotul ei. „Până să găsesc primul dinozaur am căutat la trei chioșcuri, unde la ora 9.30 nu mai era nici măcar unul. Eu vreau să-l cumpăr pentru nepotul meu de cinci ani", spune femeia. Femeia spune că nu poate merge acasă fără figurină, pentru că i-a promis micuțului că o va cumpăra.

„De câteva zile mă tot bate copilul la cap să nu uit să iau puzzle-ul cu dinozaurii. Am plecat mai devreme de acasă şi bine că am prins ultimul exemplar. Copilul este pasionat să afle tot mai multe amănunte despre aceste specii dispărute", explică Ferencz Ildiko.

La majoritatea chioșcurilor din Oradea colecția a fost vândută până la ora 10.  

Iată care sunt dinozaurii din colecţia „Adevărul":
Styracozaurul - 7 februarie 2012
T - Rex - 14 februarie
Brahicozaurul - 21 februarie
Plesiozaurul - 28 februarie
Pteranodonul - 6 martie
Stegozaurul - 13 martie
Spinozaurul - 20 martie
Velociraptorul - 27 martie
Triceratopsul - 3 aprilie
Mamutul - 10 aprilie

„Adevărul" te invită la concurs!
Cumpără colecţia „Vin Dinozaurii" şi participă la un concurs cu premii de senzaţie. Începând de vineri, 10 februarie, cei care vor asambla puzzle-ul şi îl vor picta sau colora pot trimite o fotografie cu dinozaurul respective pe adresa concurs@adevarulholding.ro.
E-mailul trebuie să poarte titlul „Dinozaurii prind viaţă" şi să conţină obligatoriu numele şi prenumele participantului, localitatea unde locuieşte şi numărul de telefon al acestuia. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate în ziarul „Adevărul".
Originalitatea creaţiilor voastre va fi arbitrată de un juriu format din cinci persoane. Cei cinci vor nota fotografiile trimise de către participanţi în data de 19 aprilie 2012.

Numele câştigătorului, precum şi premiul acordat vor fi publicate în ziarul „Adevărul" în maximum 20 zile lucrătoare. Concursul „Dinozaurii prind viaţă" se desfăşoară în perioada 10 februarie - 17 aprilie 2012.


Premiile:
Premiul I: O colecţie „Aventura", o colecţie „Pictori de geniu" şi o colecţie „Stan şi Bran".
Premiul II: O colecţie „Aventura" şi o colecţie „Pictori de geniu".
Premiul III: O colecţie „Aventura".

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri