Adolescent căutat de poliţişti cu ajutorul unui portret robot, fiindcă familia nu are poze cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 17 ani este căutat de către poliţiştii bihoreni, de mai bine de o săptămână. Fiindcă familia sa nu a putut pune la dispoziţia poliţiştilor nicio fotografie a băiatului, specialiştii i-au făcut portretul robot, în speranţa că acesta va ajuta la găsirea tânărului şi la readucerea sa în sânul familiei.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Bihor, Tomi Varga, în vârstă de 17 ani, este din comuna bihoreană Curtuişeni, însă domiciliază fără forme legale în comuna Cetariu, în satul  Şişterea.

Fără poze

„Băiatul a plecat din Şişterea la data de13 martie a.c., în jurul orei 12.30 şi nu a mai revenit", a spus Alina Dinu. Acesta are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 - 1,75 m, 50 kg., constituţie astenică, faţă ovală, ochii negri, păr negru, tuns scurt, nu are semne particulare, are dificultăţi în exprimare. La data dispariţiei purta o bluză sport, albastru cu negru, blugi albaştri şi pantofi sport albastru cu alb. „Întrucât familia nu a putut pune la dispoziţia poliţiştilor nicio fotografie a tânărului plecat de la domiciliu, specialiştii Serviciului Criminalistic al I.P.J. Bihor au întocmit portretul robot al acestuia, în urma datelor furnizate de către tatăl său", a mai spus Alina Dinu. Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest tânăr sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite