Tunisienii, interesaţi să investească în industria textilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile deţin 45% din numărul celor fără loc de muncă
Femeile deţin 45% din numărul celor fără loc de muncă

Săptămâna aceasta Ambasadorul Republicii Tunisiene în România, Mahbouba Chebbi Guiga s-a întâlnit cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru a discuta despre eventuale oportunităţi de colaborare.

Vizita a avut loc la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. „Excelenţa Sa a fost primită de conducerea Camerei de Comerţ, precum şi de reprezentanţi ai firmelor ieşene de textile, comerţ, construcţii şi instalaţii interesate să participe la întrevedere, care au avut posibilitatea prezentării individuale a profilului de activitate şi a domeniilor de interes cu scopul identificării unor potenţiali parteneri de afaceri tunisieni", a precizat Mariana Albescu, directorul general al instituţiei.

Ambele părţi au considerat oportună intensificarea schimbului de informaţii comerciale prin intermediul consilierilor economici ai Ambasadei Tunisiei, organizarea la începutul anului viitor a Forumului de Afaceri Româno-Tunisian precum şi organizarea unor misiuni economice româneşti în Tunisia, cu precădere pentru participarea la expoziţiile internaţionale de turism, respectiv construcţii.

CITEŞTE ŞI:

Fostul şef al Camerei de Comerţ Iaşi, Magda Ţepoi, a scăpat de închisoare

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite