TITULARIZARE 2013 Peste 1.400 de candidaţi se luptă pentru 1.129 de posturi de profesor disponibile în judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţi la examenul de titularizare aşteaptă să intre în sală FOTO Adevărul
Candidaţi la examenul de titularizare aşteaptă să intre în sală FOTO Adevărul

La nivelul judeţului Iaşi s-au înscris la examenul de titularizare 1.419 candidaţi care susţin concursul pentru obţinerea unui post de profesor titular în patru centre de examinare.

Proba examenului de titularizare durează patru ore şi a început marţi, 30 iulie, la ora 10.00, în cele patru centre de examinare: Colegiul Naţional, Colegiul „Mihai Eminescu”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” şi Colegiul de Artă „Octav Băncilă”.

Cei mai mulţi candidaţi, 843, vor susţine examenul la Colegiul Naţional la discipline de cultură generală: 115 la limba română, 84 la educaţie fizică şi sport, 82 la matematică şi 81 la geografie. La polul opus, la alte discipline cum ar fi limba rusă sau la filosofie, s-a înscris câte un singur candidat. La discipline de cultură generală sunt disponibile 549 de posturi, dintre care 39 cu angajare pe durată nedeterminată.

La Colegiul „Mihai Eminescu” vor susţine teza un număr de 466 de candidaţi, dintre care 194 de învăţători şi 147 de educatori. La învăţători, educatori şi învăţământ special sunt disponibile 392 de posturi, dintre care 63 cu angajare pe durată nedeterminată.

La Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” sunt aşteptaţi 98 de candidaţi, la 27 de discipline tehnice, iar la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” sunt înscrişi 12 candidaţi la arte vizuale sau educaţie muzicală.

La nivelul judeţului sunt disponibile în total 1 129 de posturi, dintre care 743 în mediul rural.

Tezele vor fi evaluate atât în judeţul Iaşi, cât şi în alte judeţe. Rezultatele examenului de titularizare vor fi afişate în ziua de 5 august, urmând ca în zilele de 5 şi 6 august să fie înregistrate contestaţiile, iar în ziua de 8 august să fie afişate rezultatele finale.

Mai puteţi citi:

Paradoxurile Titularizării 2012. Profesoarele de 10: Irina - titulară, Camelia - suplinitoare. „Anul acesta aplicăm noi reguli“, spune ISJ

TITULARIZARE 2013 Concurenţă de 10 pe loc la concursul din Neamţ

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite