Şanse reale de angajare pentru absolvenţi şi pentru şomeri. Vezi aici ce joburi sunt oferite vineri la Bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată în ultimii ani angajatorii ieşeni s-au încumetat să confirme prezenţa la evenimentul organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) cu o ofertă variată de slujbe vacante.

Până acum 87 dintre cele peste 300 de companii angajatoare contactate de instituţie au confirmat prezenţa la Bursă. „Acestea au anunţat că vor aduce peste 1.200 de locuri de muncă vacante. Peste 130 din acestea vor fi pentru persoanele care au absolvit studii superioare", a precizat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

300 de liceeni care au picat Bac-ul s-au înscris la şomaj

Astfel, ieşenii care au absolvit o facultate se vor putea angaja vineri pe posturi de specialişti de marketing, ingineri, electronişti, chimişti, mecanici, specialişti în relaţii cu publicul, consilieri de vânzări, medici veterinari, stomatologi, profesori sau inspectori de resurse umane.

Şi ieşenii care au absolvit numai studii medii au şanse reale să se angajeze mâine. „Posturile oferite pentru aceştia variază de la muncitori necalificaţi la persoane cu calificări înalte, inclusiv designeri vestimentari", a completat Adriana Sârghie.

Secretul succesului la Bursa Locurilor de Muncă: caută un job de muncitor necalificat

Numărul de joburi vacante va creşte până la începerea evenimentului care va avea loc între orele 9.30 şi 13.30 la Teatrul Luceafărul din Iaşi şi la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu" din municipiul Paşcani.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite