Primăria Iaşi a lăsat tot oraşul fără apă caldă şi căldură la temperaturi de -3 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50.000 de familii racordate la sistemul centralizat de termoficare sunt lăsate să îngheţe în apartamente la temperaturi foarte scăzute. Şefii Primăriei s-au trezit la începutul iernii să lucreze la magistrala de legătură dintre centralele CET I şi CET II.

Sistare la început de iarnă: ieşenii rămân fără apă şi căldură

Update, ora 12.00: Avaria a fost remediată, dar furnizarea căldurii şi a apei calde va fi reluată, cel mai devreme, în jurul orei 16.00.

Reprezentanţii societăţii de termoficare susţin că până după-amiază, avaria va fi remediată şi ieşenii vor avea apă caldă şi căldură. Sistarea agentului termic este valabilă însă, conform anunţului oficial, 24 de ore, adică de miercuri dimineaţă, de la ora 7.00, până cel târziu joi, la aceeaşi oră.

Zeci de ieşeni au sunat nemulţumiţi la CET pentru a întreba de ce sunt nevoiţi să se încălzească la aragaz şi să se spele la lighean.

„Este o avarie majoră la magistrala de legătură între CET I şi CET II. Aceasta a cedat din cauza vechimii. Întreruperea va dura până cel târziu joi dimineaţa", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite