Pianistul şi compozitorul Bogdan Ota îşi promovează noul album şi la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pianistul Bogdan Ota FOTO Adevarul
Pianistul Bogdan Ota FOTO Adevarul

La sfârşit de noiembrie, ieşenii îl vor putea asculta pe pianistul Bogdan Ota într-un concert de promovare a noului album, "Revelations".

Miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, pianistul şi compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Nordic Sonata Orchestra, va susţine un concert de promovare a noului album, "Revelations".

Concertul “Revelations” transpune publicul, prin sunet, videoproiecţii, balet, lumini şi efecte speciale, într-o lume a energiei pure şi ilustrează muzical teme majore precum Creaţia, rolul omului în Univers, iubirea dincolo de viaţă şi de moarte, vindecarea emoţională.

Bogdan Ota este unul dintre artiştii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani pe plan internaţional. 

Absolvent al Universităţii de Arte ”George Enescu” din Iaşi, acesta şi-a impus numele în lumea muzicală după participarea sa la competiţia ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

O scurtă caracterizare relevantă îi face Wildy Haskell, editor la Wildy`s World şi reviewer pentru Indie-Music.com: ”Bogdan Ota este un compozitor de elită. Îndemânarea muzicală cu care se mişcă şi înţelegerea structurii compoziţionale de care dă dovadă sunt cu adevărat o raritate. Temele cu o puternică încărcătură emoţională stau alături de pasaje liniştite de parcă ar fi modelate din aceeaşi materie. Albumul «Day of Wrath» confirmă faptul că orice discuţie despre un succesor natural al lui John Williams este incompletă fără a lua în considerare numele lui Bogdan Ota.” 

Alături de Bogdan Ota şi Nordic Sonata Orchestra vor fi prezenţi pe scenă noii artişti colaboratori, printre care tenorul Sergiu Coltan de la Opera Naţională Română Cluj, solista Ilinca Băcilă, candidată la Vocea României şi deja cunoscutul Lucian Angel.

Biletele se găsesc la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor şi în Palas Mall, iar rezervări se pot face la numerele de telefon 0749.052.323 şi 0743.189.028.

Preţul biletelor la Concertul “Revelations” variază de la 100 ron pentru cele de la  categoria I, la 80 ron pentru cele de la categoria a II-a, respectiv 60 ron pentru categoria  a III-a şi 50 ron pentru categoria a IV-a.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite