O femeie din Iaşi este judecată pentru viol. Planul diabolic pus la cale de victima unei agresiuni sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta, de 15 ani, a fost violată din răzbunare FOTO Adevărul
Adolescenta, de 15 ani, a fost violată din răzbunare FOTO Adevărul

Pentru a se răzbuna pe un sătean care o violase în trecut, o ieşeancă a pus la cale un plan ieşit din comun. Împreună cu iubitul ei, femeia a decis s-o batjocorească pe fiica consăteanului. Concubinul a agresat-o sexual pe adolescentă în timp ce aceasta era inconştientă iar iubita sa a stat de pază la geam.

Grozăvia s-a petrecut în satul Dancu din judeţul Iaşi în vara anului 2011. Atunci, pentru a o păcăli pe victimă să vină în locuinţa sa, Anişoara Morariu i-a transmis adolescentei prin intermediul altor fete că tatăl său se află la ea în casă şi că vrea să-i ofere minorei nişte bani. Ajunsă în casa Anişoarei Moraru şi a concubinului acesteia Vasile Papuc, victima de 15 ani şi-a dat seama că fusese victima unei înscenări. Bărbatul a început atunci s-o lovească cu pumnii şi palmele peste faţă iar din cauza loviturilor minora a căzut în stare de inconştienţă. Vasile Papuc a pus-o pe pat, a dezbrăcat-o şi a batjocorit-o. În acelaşi timp, iubita sa Anişoara Moraru a stat de veghe la geam pentru ca nimeni să nu intre în casă.

După aproximativ un sfert de oră minora şi-a revenit în simţuri şi le-a cerut celor doi să meargă până la baie. A profitat de neatenţia lor şi a fugit înspre casă povestind prin ce a trecut rudelor. Explicaţia Anişoarei Moraru pentru fapta sa este una de-a dreptul incredibilă. Imediat după ce victima i-a păşit pragul, Moraru i-a zis minorei că tatăl ei a abuzat-o sexual în trecut şi că vrea să se răzbune.

Vasile Papuc a fost cercetat separat de către oamenii legii din Iaşi fiind condamnat în 2011 la opt ani de închisoare pentru viol. Anişoara Moraru a fost trimisă în judecată zilele trecute de către procurorii ieşeni fiind acuzată de complicitate la viol.
IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite