Iaşi: „Moartea din Carpaţi” va da ochii cu judecătorii din Panciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu

Judecătoria Iaşi a decis să trimită dosarul în care Cătălin Moroşanu se judecă cu Poliţia Vrancea la instanţa din Panciu. Poliţiştii au filmat în iulie 2009 maşina sportivului circulând cu 123,2 de kilometri la oră pe ruta Focşani- Bacău.

Magistraţii ieşeni au stabilit că nu sunt competenţi să judece dosarul lui Cătălin Moroşanu, supranumit şi „Moartea din Carpaţi", cu IPJ Iaşi. Astfel, sportivul va da ochii de anul viitor cu judecătorii din Panciu.

În toamna acestui an ieşeanul Cătălin Moroşanu a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea. Acesta a cerut anularea procesul verbal de contravenţie prin care a primit nouă puncte amendă şi suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Potrivit poliţiştilor, în iulie 2009 maşina sportivului a fost filmată în timp ce circula cu 123,2 kilometri la oră pe un sector în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră.

Procesul  verbal i-a fost trimis ieşeanului un an mai târziu, iar acesta l-a contestat motivând că nu era el la volan, iar în act nu se specifică datele personale şi profesiacontravenientului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite