Iaşi: Baschetbaliştii de la Poli Iaşi, eşec acasă cu CS Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două zile după partida pierdută în deplasare la Timişoara şi cu peste 30 de ore petrecute în tren, elevii lui Costel Moscalu s-au predat greu în Sala Sporturilor, 74-80 cu CS Otopeni, într-un meci jucat în devans în etapa a VIII-a din Divizia A de baschet masculin.

„Mă aşteptam ca Otopeniul să ne rupă în două, dar până la urmă i-am avut în mână. Ne-am bătut singuri", a declarat după meci Leonid Antohi, preşedintele Clubului Sportiv Politehnica Iaşi.

Remarca a fost făcută în contextul în care oaspeţii au avut zece puncte avantaj în pauză. Cu toate acestea, ieşenii au revenit spectaculos în sfertul al treilea şi au avut chiar şi trei puncte avantaj. Finalul de meci însă s-a dovedit cu ghinion pentru gazde, care s-au recunoscut înfrânte la şase puncte diferenţă, scor 74-60.

„Accidentarea lui Leroy Dawson cred că a înclinat balanţa în defavoarea noastră, cu el în teren cred că am fi câştigat. Chiar dacă condiţia fizică a baieţilor mei a fost un punct forte, când adversarul îţi bagă două coşuri de trei puncte la rând, te demoralizezi", a precizat Costel Moscalu, antrenorul Politehnicii Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite