Furt de cascadorii râsului: i-a şutit banii patronului, dar a fost filmat de camerele video de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost dus la Poliţie după ce a fost identificat de camerele video Foto: Arhivă Adevărul
Tânărul a fost dus la Poliţie după ce a fost identificat de camerele video Foto: Arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani din Iaşi poate candida la categoria "cel mai stupid furt al anului", după ce a încercat să-l lase fără 2.500 de lei pe propriul şef.

Un barmar angajat la clubul Face Off, situat în complexul studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi, a găsit o metodă proastă de a face rost de bani pentru distracţie.

Cosmin Tăbuşcă (21 de ani) i-a furat cheile de la club colegului său de apartament, care era, la rândul lui, angajat de acelaşi patron. În luna aprilie 2012, a intrat în miez de noapte în local, apoi în biroul patronului său, de unde a sustras două plicuri care conţineau, în total, 2.520 de lei.

Ulterior, a plecat fără să mai închidă uşa de la intrare cu cheia şi s-a întâlnit într-un alt bar din complexul studenţesc cu prietenul şi colegul său de apartament, căruia îi furase cheia.

I-a înmânat acestuia 400 de lei, bani în contul chiriei şi a unei datorii, apoi a mai cheltuit alături de prietenul său alţi 70 de lei, sumă considerată mare de către cei din anturaj. Le-a spus acestora că a primit bani de la tatăl său, plecat în Italia.

Patronul clubului Face Off a sesizat Poliţia, care l-a identificat în scurt timp pe tânărul barman ca fiind autorul furtului. Camerele video de supraveghere instalate pe clădirea unui club din vecinătate, Manhattan, l-au înregistrat pe Cosmin Tăbuşcă în noaptea de 4 aprilie 2012, atunci când a pătrus în local pe ascuns.

Pus în faţa dovezilor, Cosmin Tăbuşcă a recunoscut tot şi a fost trimis în judecată pentru furt calificat. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite