FOTO VIDEO Interlopii şi amorul. Cu cine se iubesc cei mai periculoşi oameni din Moldova şi scandalurile lor amoroase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Corduneanu şi consoarta sa, Ramona FOTO Facebook
Adrian Corduneanu şi consoarta sa, Ramona FOTO Facebook

Cei mai cunoscuţi interlopi din zona Moldovei pozează în persoane iubitoare pe reţelele sociale, declarându-şi des iubirea pentru soţiile sau iubitele lor. De-a lungul anilor, nu au lipsit însă poveştile de amor întortocheate, cu amante sau copii din flori.

Cunoscuţi de toată ţară din cauza scandalurilor şi dosarele penale în care au fost implicaţi, interlopii din Moldova au fost implicaţi de-a lungul anilor şi în telenovele amoroase, cu amante sau cu copii concepuţi în afara căsătoriei. 

Deşi se declară adepţi ai principiilor “Cosa Nostra”, cei mai periculoşi oameni din această zonă a ţării nu au respectat întotdeauna legile sindicatului de crimă organizată originar din Sicilia, conform cărora partenera de viaţă trebuie respectată iar relaţiile amoroase pasagere sunt interzise. 

Iaşiul a dat României unul dintre cele mai periculoase clanuri interlope ale ultimilor două decenii. Clanul Corduneanu a devenit cunoscut în ţară şi în ţările din Vest prin reţelele de furt sau prostituţie care le-au adus faima şi bogăţiile. În particular, membrii clanului au avut vieţi amoroase zbuciumate. 

Liderul clanului de la Iaşi  ascunde un trecut amoros tumultos. Aflat la a treia căsătorie, Costel Corduneanu, supranumit "Împăratul Moldovei", s-a căsătorit pentru prima dată la 16 ani. De prima lui soţie, Dana, a divorţat după aproape 16 ani de căsnicie, suspectând-o de infidelitate. Chiar şi aşa, cei doi au rămas în relaţii cordiale. Cea de-a doua soţie, Alina, a fost considerată mare dragoste a interlopului, însă de ea s-au legat şi cele mai multe probleme, ea fiind cea care l-a reclamat la poliţie. 

interlopi

Pentru că a iubit-o atât de de mult pe Alina, i-a luat şi numele de familie. "Câteodată în viaţă faci bine şi ţi se întoarce rău. Pe soţia mea Alina am iubit-o enorm, cu toate că i-am dat kilograme de aur şi ea a fugit de acasă. Soacra mea şi-a băgat coada. De dragul Alinei, am luat chiar şi numele ei de familie: Bogdan. Pe mine mă cheamă acum în buletin Bogdan, nu Corduneanu", declara Costel Corduneanu în 2010.

Scandalul dintre cei doi soţi a continuat, Alina acuzându-l pe Costel de sechestrare, în timp ce interlopul şi-a acuzat fosta nevastă că făcea videochat. După plecarea Alinei din căminul conjugal, Costel Corduneanu a avut o relaţie cu manajera casei, în urma relaţiei dintre cei doi rezultând un copil. În prezent, interlopul ieşean şi-a găsit liniştea în braţele Graţielei.

Fratele său, Gheorghe Rusu, fost Corduneanu, nu a fost nici el un “sfânt” în relaţia pe care a avut-o cu soţia sa. Recent, Rusu, a fost dat în judecată de soţia sa, Paula-Lăcrămioara, pentru desfacerea căsătoriei dintre cei doi, dar şi pentru tutela unuia dintre copii, precum şi pentru plata pensiei de întreţinere.

corduneanu

Surse din anturajul familiei Corduneanu au precizat că motivul invocat de Paula Lăcrămioara Rusu ar fi reprezentat de faptul că soţul acesteia ar fi avut o relaţie cu o altă femeie, cu care ar avea şi un copil. Aceleaşi surse au precizat că Gheorghe şi Paula Lăcrămioara Rusu au împreună doi copii, o fată majoră şi un băiat minor. Femeia ar mai fi invocat în acţiunea de divorţ că este nemulţumită de modul în care soţul ei se comportă cu ea. 

Procesul a fost deja înregistrat la Judecătoria Iaşi, instanţa urmând a stabili în perioada următoare când va avea loc primul termen de judecată.

Fratele lui Gheorghe Rusu, Adrian Corduneanu, pozează în familist convins pe Facebook, postând des fotografii cu soţia sa. Spre deosebire de fraţii săi, Adrian Corduneanu a avut o viaţă de familie mai linistită, fiind căsătorit de 20 ani cu aceeaşi femeie, Ramona, căreia îi spune Diamantul Roz. Cei doi au împreună trei copii. Recent, Adria a comandat unui interpret de manele să compună o melodie pentru soţia sa. 

În judeţul Neamţ, cei mai cunoscuţi interlopi sunt, de departe, fraţii Mararu. Popularitatea lor a crescut

corduneanu

semnificativ începând cu 2011, atunci când unul dintre fraţi, Gheorghiţă, a fost ucis cu sânge rece într-o cafenea din oraş de un rival din lumea interlopă. Gheorghiţă Mararu era căsătorit de mai mulţi ani cu Alina Ionela, cea care a solicitat imediat după crimă ca asasinul soţului ei ar trebui, la rândul său, să primească pedeapsa capitală pentru fapta sa. Alina Mararu a cerut atunci 30.000 de euro de la criminal. 

Bogdan Mararu fost şi el implicat într-o tentativă de asasinat, în 2013, atunci când sub maşina sa a fost pusă o bombă de rivalii din oraş. Dispozitivul a fost dezamorsat înainte de a exploda de către SRI. Imediat după tentative de asasinat, Bogdan Mararu şi-a angajat gărzi de corp pentru a-şi proteja soţia şi copiii. 

mararu

Botoşaniul este locul de origine al interlopului Ion Clămparu, zis cap de Porc, condamnat în prezent pentru proxenetism. Nu sunt cunoscute date referitoare la viaţa de familie a acestuia. 

Considerat cel mai de temut interlop al Vasluiului, Alis Gentimir s-a restras din lumea scandalurilor, odată ce a părăsit burlăcia. Interlopul vasluian s-a căsătorit în urmă cu patru ani cu Diana, o absolventă de ASE, alături de care are un copil.

gentimir si sotia

Mai puteţi citi:

Cum terorizează clanul Corduneanu Iaşiul încă din anii '90. Gruparea mafiotă funcţionează după reguli de tip Al-Qaeda şi are legături nefireşti cu lumea justiţiei

Averea colectată de bandele de hoţi ale clanului Corduneanu, descoperită cu ajutorul FBI. Interlopii au furat 1,6 milioane de euro din 34 de ţări

Fiul directorului de la Filarmonica Iaşi, audiat alături de un membru al clanului Corduneanu într-un dosar de trafic de droguri UPDATE

Clanurile care conduc Moldova. Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan

O femeie "le-a mâncat banii" Cordunenilor (UPDATE)

Reţeta Clanului Corduneanu de a scoate bani de pe urma hoţilor/ INTERCEPTĂRI ŞOC

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

Costel Corduneanu către un ofiţer de Poliţie: „Eu păstrez liniştea în oraş"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite