Fata de 12 ani, bătută de un grup de adolescenţi, într-o comună din Iaşi. „Îţi smulg părul din cap!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Copila în vârstă de 12 ani se îndrepta spre casă în momentul în care a fost înconjurată de mai mulţi adolescenţi care au început să o batjocorescă.

O fată în vârstă de 12 ani a fost bătută şi batjocorită în timp ce se îndrepta spre casă, după terminarea orelor, de un grup de adolescenţi care au acuzat-o pe aceasta că le-ar fi adus injurii şi ar fi vorbit urât cu alte persoane despre ei. 

Principala agresoare a fost o tânără în vârstă de 15 ani, însă cei din jurul acesteia au încurajat-o să devină tot mai agresivă, în loc să sară în ajutorul victimei. 

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se poate observa cum victima este bruscată şi apoi umilită de către agresoare.

„Fă, îţi smulg părul din cap! Ascultă la mine! Te lipsesc de copacul ăsta! Te spânzur!”, se aude pe filmare. 

Poliţiştii au fost anunţaţi printr-un apel la 112 despre fapta petrecută pe raza comunei Cotnari şi au deschis un dosar penal.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, facem precizarea că, în cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. IX Poliţie Rurală Hârlău au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de liberate în mod ilegal, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Imaginile apărute au stârnit reacţii şi din partea internauţilor, care acuză noile generaţii. 

„Nici nu ştiu să lege corect două fraze, dar ştiu să se bată! Cruntul adevăr este că ei sunt cei care ne vor conduce! Dragi părinţi care creşteţi copii, educaţi-vă odraslele, că mâine-poimâine vă dau în cap şi vă miraţi de ce!”, a scris cineva pe reţelele de socializare.  

Fată de 12 ani, bătută de un grup de adolescenţi, la Iaşi 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Profesorii, bugetarii cu studii superioare cel mai prost plătiţi. Aceştia au protestat în faţa Guvernului

INTERVIU Alpinistul Horia Colibăşanu, despre expediţia de pe Kangchenjunga: „Ne ardeau efectiv hainele. Toată lumea suferea de cald“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite