EXCLUSIV UPDATE Preşedintele PNL dintr-un sat ieşean a bătut măr un asistat social în apropierea unei secţii de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost preluată de SMURD FOTO Adevărul
Victima a fost preluată de SMURD FOTO Adevărul

Un cetăţean din comuna Gorban a fost bătut cu bestialitate în apropierea unei secţii de votare. Surse oficiale au precizat pentru "Adevărul" că agresorul ar fi Constantin Lupei, preşedintele PNL Gorban, fost consilier local.

UPDATE 21.15 Poliţiştii anunţă că au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Bărbatul lovit a refuzat să fie transportat la spital. 

Incidentul a fost reclamat la 112 de către martori în jurul orei 20.00. 

Surse din cadrul Primăriei Gorban au precizat pentru "Adevărul" că agresiunea ar fi avut loc în apropierea unei secţii de votare din comună, în curtea unui cetăţean.

La ora redactării acestei ştiri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi urmau să ajungă la faţa locului pentru a efectua cercetări. 

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie şi un echipaj al ISU. Urmează să efectuăm verificări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incidentului", ne-a spus Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Ieşeanul bătut se numeşte Eugen A. şi este asistat social în localitate. Agresorul său, Constantin Lupei (foto jos, cel din dreapta), este fost consilier local în Gorban şi şef al PNL în această comună. 

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD. 

lupei

VOM REVENI

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite