Drumarii din Moldova se plimbă cu maşini închiriate de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi vor închiria 47 de maşini cu şapte locuri pentru deplasările angajaţilor.

Cele 47 de maşini vor fi închiriate pentru transportul muncitorilor, materialelor şi uneltelor pentru lucrări de întreţinere a sectoarelor de drumuri naţionale din Moldova. Autovehiculele trebuie să aibă o capacitate de şapte locuri în cabină şi să suporte o sarcină maximă de cinci tone. Acestea vor fi dotate şi cu girofar cu lumină galbenă pentru delimitarea gabaritului.

Dorel intervine pe două roţi la Iaşi să repare ţevile sparte

Contractul de 4,24 de milioane de lei va fi valabil până la sfârşitul acestui an. Autovehiculele vor reveni celor nouă sucursale ale DRDP din Moldova. Astfel, câte şapte maşini vor ajunge la Bârlad, Botoşani, Piatra Neamţ, şase autovehicule vor fi închiriate pentru Bacău, câte cinci, pentru Focşani şi Iaşi, patru la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc şi două la Galaţi. Şefii DRDP Iaşi spun că tariful de închiriere conţine cheltuielile de întreţinere, cele cu anvelope, carburanţi, acumulatori şi taxe şi impozite.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite