Cum arată maşina lui Adrian Răspopa după teribilul accident de la Raliul Iaşului. Pilotul a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO iasirally.ro
FOTO iasirally.ro

O maşina de raliu a fost implicată într-un accident teribil, pe circuit, în zona Hadâmbu, Iaşi. Pilotul Adrian Răspopa a murit la câteva ore de la accident.

Update 16:30:  Pilotul Adrian Răspopa a murit în sala de operaţie. El a fost resuscitat timp de două ore. „S-a intervenit chirurgical şi s-a făcut tot ce e medical şi omeneşte posibil”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi. 

Ştire iniţială

Pilotul Adrian Răspopa se află în comă la un spital din Iaşi, după ce maşina pe care o pilota în cadrul Raliului Iaşului a avut o ieşire violentă în decor.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu”, au transmis reprezentanţii Federatiei Române de Automobilism Sportiv.

La ora publicării acestui articol, pilotul se află în sala de operaţie, în comă. Acesta are politraumatisme severe, hemoragie severă, fiind în stare critică. Prognosticul medicilor este foarte rezervat.

„Pilotul se află în stare critică, în şoc hipovolemic şi comă postresuscitare, este intuibat, ventilat mecanic. Se fac investigaţii în ceea ce priveşte resuscitării şi intrării în operaţie. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului şi a abdomenului şi cranio-cerebral. Se fac eforturi susţinute pentru menţinerea în viaţă”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi. 

Copilotul Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare.

Sursa: Facebook/ iasirally.ro

Vă recomandăm să citiţi şi:

PSD s-a sucit şi nu mai votează moţiunea depusă de USR şi AUR. Firea: Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor!

Viaţa în România vs. Grecia, prin ochii românilor: unde e mai bine? „Calitatea vieţii nu se compară”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite