Bătaie în Primăria Iaşi: doi funcţionari s-au pălmuit din cauza unui ordin de serviciu, iar unul dintre ei a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Iaşi FOTO Arhivă
Primăria Iaşi FOTO Arhivă

Doi angajaţi ai Primăriei Iaşi s-au pălmuit joi dimineaţă în instituţie. Un bărbat a fost transportat la spital, cu un traumatism cranio-facial.

Doi angajaţi ai Primăriei Iaşi s-au luat la bătaie dis-de-dimineaţă, în biroul de serviciu.

Bărbaţii, angajaţi ai Biroului de Reglementare Transporturi Urbane, aflat în subordinea Direcţiei Tehnice şi de Investiţii a Primăriei Iaşi, s-ar fi luat la bătaie din cauza unui ordin de serviciu, după cum arată Ziarul de Iaşi.

Unul dintre ei ar fi încercat să-l lovească pe celălalt pentru că nu i-ar fi tras şi lui la xerox ordinul de serviciu. La locul incidentului a fost solicitată o ambulanţă, întrucât unul dintre angajaţi a suferit un traumatism la nivelul feţei.

„La ora 08.31, prin apel la 112, s-a solicitat un echipaj de intervenţie medicală la sediul Primăriei Iaşi pentru un pacient de sex masculin, victima unei agresiuni. La locul solicitării, echipajul de tip B2 al SAJ Iaşi a găsit un bărbat de 60 de ani cu un traumatism cranio-facial, rezultat în urma unei agresiuni. Echipajul i-a acordat primul ajutor, pacientul fiind transferat ulterior pentru investigaţii suplimentare la Spitalul de Neurochirurgie”, a arătat Nicolai Pralea, asistent principal, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.


Primăria Iaşi a deschis o anchetă în acest caz, după cum arată municipalitatea într-un comunicat de presă. „Conducerea Primăriei Municipiului Iaşi condamnă acest incident regretabil, pe care îl consideră un comportament intolerabil într-o instituţie publică, şi va lua toate măsurile ca astfel de incidente să nu se mai repete. Profesionalismul angajaţilor municipalităţii şi conduita lor publică nu trebuie să fie umbrite de asemenea evenimente nedorite. Conducerea Primăriei asigură ieşenii că activitatea municipalităţii nu a fost perturbată de acest incident izolat”, se precizează în comunicatul citat.

Potrivit acestuia, ambii angajaţi sunt funcţionari publici şi nu au mai avut abateri disciplinare până în prezent.

Citeşte şi:

Disidentul PSD Mihai Chirica va fi propus pentru excludere: „Este a doua oară când critică public poziţiile şi deciziile domnului Liviu Dragnea“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite