Tineri acuzaţi că au furat 400 de metri din instalaţiile de pe calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furturile de pe calea ferată au devenit un fenomen în ultimii ani. FOTO: Daniel Guţă.
Furturile de pe calea ferată au devenit un fenomen în ultimii ani. FOTO: Daniel Guţă.

Mai multe percheziţii au avut loc la domiciliile unor hunedoreni din Şoimuş, Deva şi Veţel, suspectaţi că s-au organizat într-o grupare de hoţi de componente ale căii ferate.

Poliţiştii au percheziţionat opt locuinţe din Şoimuş, Veţel şi Deva, în care au bănuit că se află bunuri sustrase din componenţa unei magistrale de cale ferată. Cinci tineri cu vârste între 25 de ani şi 35 de ani sunt acuzaţi că au furat peste 400 de metri de instalaţii şi cabluri de telecomunicaţii, din zona haltei CFR Blandiana.

„La domiciliile celor cinci suspecţi vizaţi de anchetă, poliţiştii au identificat mai multe scule şi unelte care puteau fi folosite la furturi, precum şi înveliş metalic provenit de la cabluri specifice instalaţiilor de telecomunicaţii”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorii furturilor au vândut cablurile la centrele de colectare a fierului vechi. Ei vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat şi distrugere.


Vă recomandăm şi:

Traian Berbeceanu, de la "Comisarul Cattani" la luptătorul anti-sistem. Mircia Muntean e pe lista neagră a poliţistului            Ultimele luni l-au transformat pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba într-un luptător anti-sistem. Cel puţin aceasta o arată zecile de mesaje şi imagini postate de Traian Berbeceanu pe paginile sale de Facebook, "Traian Berbeceanu" şi "Respect Traian Berbeceanu". Una dintre ţintele sale a fost deputatul Mircia Muntean, fost primar, timp de 16 ani, al Devei.

Ovidiu Hada va face închisoare. Sentinţă definitivă pentru fostul primar al municipiului Hunedoara        Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a comunicat sentinţa în dosarul în care fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, fostul viceprimar Robert Dan şi alţi doi funcţionari din administraţia locală, Daniela Căpâlnă şi Ioan Ţiplea, au fost acuzaţi de infracţiuni de abuz în serviciu în dauna intereselor publice şi conflict de interese.

„Baronul Văii Jiului” Alin Simota a fost audiat într-un dosar de evaziune fiscală     Alin Simota a fost adus astăzi în faţa instanţei Judecătoriei Petroşani, pentru a fi audiat într-un  dosar penal în care este acuzat de evaziune fiscală, prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 450.000 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite