Tânărul arestat pentru că a ucis în bătaie un hunedorean a recunoscut crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima bătăii a murit la spital. ARHIVĂ.
Victima bătăii a murit la spital. ARHIVĂ.

Daniel Someşanu (30 de ani) a fost înfăţişat astăzi Tribunalului Hunedoara, unde este judecat pentru omor calificat. Bărbatul a recunoscut că a bătut crunt un hunedorean, cu care băuse împreună, şi apoi şi-a abandonat victima, intrată în comă.

Daniel Someşanu, tânărul care a ucis un bărbat în bătaie şi-a recunoscut fapta, în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara. Magistraţii au acordat un nou termen de judecată în dosarul în care hunedoreanul a fost acuzat de omor calificat, urmând a pronunţa sentinţa în acest dosar. În luna octombrie, Daniel Someşanu a bătut crunt un hunedorean de 40 de ani, şi l-a lăsat pe acesta să zacă în inconştienţă în scara unui bloc.

„În dimineaţa de 14 octombrie 2013, orele 3:30 - 4:00, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan declanşat între cei doi, în apartamentul inculpatului, acesta a agresat pe partea vătămată M.N.E. de 40 de ani, în scara blocului, prin aplicarea de lovituri cu pumnii în zona capului, iar după căderea victimei pe pardoseala din beton a continuat să îi aplice loviri repetate cu picioarele în zona capului şi a corpului, apoi a abandonat-o la locul faptei. Victima a fost transportată la spital, în stare de comă”, informa Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.  Ulterior, victima bătăii a murit.

Vă recomandăm şi:

Ovidiu Hada a fost condamnat din nou. Încă cinci ani de închisoare pentru fostul primar al municipiului Hunedoara

ICSH e vândut pe bucăţi de lichidator. Preţul total ajunge la 700.000 de euro

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite