Tânăr de 20 de ani plecat la muncă în Germania, dat dispărut de mai bine de o săptămână

0
Publicat:

Un tânăr de 20 de ani a fost dat dispărut de familie la o săptămână după ce nu a mai putut lua legătura cu acesta. Băiatul din Orăștie era plecat la muncă în Germania, iar din data de 14 februarie, telefonul lui era închis. Familia a anunțat poliția.

Tânărul a fost dat dispărut de familie  FOTO IPJ
Tânărul a fost dat dispărut de familie FOTO IPJ

Tatăl băiatului de 20 de ani a fost cel care a alertat poliția, după ce timp de mai bine de o săptămână nu a mai putut lua legătura cu el. Acesta avea telefonul închis.

În data de 22 februarie 2023, în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul lunii noiembrie 2022, fiul său, Ilie – Alexandru Pîrva (foto), de 20 ani, din Orăștie, a plecat la muncă, în Germania, iar din data de 14 februarie 2023, nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta (telefonul mobil fiind închis). Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, care a fost dat în urmărire naţională”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Tânărul dat dispărut are o înălțime de 1,80 metri, 67 de kilograme, păr șaten, iar pe antebrațul drept are un tatuaj.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite