Tânăr cercetat penal pentru că a primit peste 30.000 de pachete de ţigări prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au ridicat de la un oficiu poştal din municipiul Hunedoara şapte colete care au conţinut peste 2.600 de pachete de ţigări de contrabandă, trimise din Ucraina, pe numele unui tânăr cercetat pentru evaziune fiscală. 

CITEŞTE ŞI: Piaţa neagră a vânzărilor de ţigări a înflorit pe timp de criză

Marfa confiscată în cursul acestei zile de poliţişti urma să intre în posesia unui  hunedorean, fiind trimisă din Ucraina. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era cercetat pentru evaziune fiscală, mai exact, pentru punerea în vânzare, în pieţele din localitate, a ţigărilor de contrabandă. 
„O dată cu ţigările amintite, în total 2.660 de pachete,  a fost ridicată de poliţişti şi suma de 4.900 de lei, găsită asupra bărbatului. Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că tânărul, în perioada noiembrie 2009 – martie 2010, a mai primit la acelaşi oficiu poştal alte 76 colete conţinând aproximativ 27.500 pachete ţigări, urmând a se stabili valoarea prejudiciului în acest caz”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Descinderi la piaţă
Tot astăzi, poliţiştii şi jandarmii au organizat o razie în zona Pieţei Dunărea din Hunedoara, un loc al contrabandiştilor de ţigări netimbrate, de la care au ridicat Aproximativ 200 de pachete de ţigări. „Acestea erau comercializate ilegal de patru hunedoreni, care vor fi cercetaţi penal pentru evaziune fiscală”, a mai adăugat Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite