Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: reţetele gratuite şi compensate, în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii care obişnuiesc să cumpere medicamente pe reţete gratuite şi compensate s-ar putea să rămână fără tratament. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu a mai decontat farmaciilor din judeţ contravaloarea acestora de aproape un an.

Situaţia este una fără precedent, circa 10 mici farmacii  din judeţ intrând în faliment din cauza reţetelor nedecontate.


Poliţiştii au stat de vorbă cu elevii
Elevii de la Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva au fost avertizaţi, astăzi, de poliţişti  asupra traficului de minori. Acţiunea a făcut parte din campania „Foloseşte Internetul cu grijă...Traficul de minori are feţe ascunse”, care se desfăşoară simultan în Italia, Bulgaria şi Danemarca. Copiii au vizionat spoturi preventive şi au participat la concursuri.

Cercetaţi din cauza fierului vechi
Trei bărbaţi din Orăştie, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce ieri au fost prinşi în timp ce descărcau fier vechi dintr-o căruţă, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fierul vechi, în greutate de 253 kilograme, a fost sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitate.

Şoferi opriţi în trafic
Zeci de şoferii deveni au fost opriţi în trafic, în această dimineaţă, de poliţişti. Oamenii legii nu au sancţionat conducătorii auto, ci le-au făcut recomandări privind echiparea autoturismelor cu anvelope de iarnă. De la începutul anului până în prezent, din cauza iernii şi a vitezei neadaptate, au avut loc mai multe tamponări.



Accident rutier
Un bărbat de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, a suferit mai multe leziuni după ce, ieri, a fost acroşat de un autoturism pe strada Voicu Cneazu din Teliucu Inferior. Hunedoreanul trăgea după el un cărucior, când a fost lovit de o maşină al cărei şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă şi într-o curbă a derapat, ieşind în afara părţii carosabile.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite