Silvia Gan, învinuită de crima pasională din ghetorurile Hunedoarei, a fost trimisă în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedoreanca acuzată că şi-a omorât concubinul, cu un cuţit de bucătărie, a fost audiată, în această dimineaţă, de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, iar magistraţii vor hotărî dacă femeia va fi trimisă în arest preventiv.

Silvia Gan are toate şansele să îşi petreacă următorii ani în închisoare, după ce magistraţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au stabilit că ea este principala suspectă a omorului petrecut într-unul din ghetourile Hunedoarei.
Hunedoreanca în vârstă de 35 de ani, mamă a unui copil despre care vecinii ei spun că se află într-un centru de ocrotire a minorilor, este învinuită că şi-a ucis fostul soţ, pe Florin Gan, cu un cuţit de bucătărie. Aseară, cei doi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au certat, iar scandalul a degenerat.

Bărbatul, înjunghiat în spate, a decedat în drum spre spital.
În această dimineaţă, procurorii au audiat-o pe Silvia Gan. Ea va fi trimisă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru infracţiunea de omor calificat. Pentru fapta de care este acuzată, femeia riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite