DUBLIN: Ca să nu-l părăsească, Marian Mihalache a şantajat-o pe Loredana Pricăjan cu un film în care femeia apărea goală la duş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi declaraţii în procesul lui Marian Mihalache de la Dublin. Acuzarea a arătat juraţilor un film înregistrat cu un telefon mobil în care Loredana Pricăjan a fost filmată la duş. În video Marian Mihalache o ameninţă pe Loredana Pricăjan că va posta filmul pe Internet. Probele ADN demonstrează că la locul faptei nu s-au găsit decât acuzatul şi victima.

CITIŢI ŞI,

Marian Mihalache către mama Loredanei Pricăjan: “Fata voastră este o târfă”

“Am văzut o femeie minionă care zăcea în pat cu faţa în jos într-o baltă de sânge”

A fost rândul detectivului Eugen Stapleton să depună astăzi mărturie în faţa Tribunalului Penal Central din Dublin în dosarul Marian Mihalache. Detectivul l-a arestat pe român la 1 februarie 2010, după intervenţia medicală pe care acesta a avut-o în spital. Poliţistul a prezentat curţii cum a decurs interogarea lui Marian Mihalache. Acesta a negat uciderea Loredanei Pricăjan şi a spus că nu înţelege de ce se vorbeşte de crimă şi ce rost are acel interogatoriu.

Interogatoriul la poliţie al lui Marian Mihalache

Fragmente din declaraţiile făcute în faţa poliţiştilor de Marian Mihalache, aşa cum au fost citate de presa irlandeză, au fost prezentate de detectivul care l-a interogat.

„Am fost în cameră, dar nu am omorât-o eu”

"Ea a vorbit. A spus că mă place cu adevărat, este foarte atrasă de mine şi se află sub o mare presiune ".

“"Ea mi-a spus că în fiecare zi la lucru are de- a face cu oamenii care sunt pe moarte si ea nu se teme de nimic", a continuat el.

"Ea a luat cuţitul şi m-a întrebat dacă am curajul să  închei cu viaţa mea ".

"I-am spus că am curajul şi ea m-a tăiat la gât. Am căzut de pe pat. Asta e tot ce ştiu
", a mai declarat poliţiştilor Marian Mihalache.

Acesta a negat că a ucis-o pe Loredana Pricăjan pe motiv că ea avea un nou iubit şi nu-l mai dorea pe el şi că după aceea el ar fi incercat sa se sinucidă.  "I-am spus că poate face ce crede de cuviinţă," a mai declarat Marian Mihalache poliţiştilor.

Şantajul cu filmul

În timpul procesului s-a prezentat ca probă o înregistrare video făcută de acuzat cu un telefon mobil în care Loredana Pricăjan era filmată nud la duş în preajma Crăciunului lui 2009. În film femeia avea o privire extrem de speriată. Înregistrarea a fost arătată juraţilor, dar din cauza imaginilor nu a mai fost prezentată şi restului sălii de judecată. Dialogul înregistrat pe film a fost tradus de un translator autorizat.

Marian Mihalache( de mai multe ori) : “Cum s-a întâmplat de-l iubeşti atât de mult”
Marian Mihalache către Loredana Pricăjan: : “Va fi pe internet ! Ştii asta! Înţelegi, nu? Va fi pe YouTube pentru ca oamenii să vadă cine eşti, pentru ca oamenii să ştie că eşti o târfă”

Ce spun analizele ADN?

La proces a fost chemată să depună mărturile experta criminolog Hilary Clarke, care a analizat petele de sânge găsite la locul crimei. Expertul a extras mostre de ADN din diferite zone şi le-a comparat cu ADN-ul victimei şi al acuzatului. Ea a declarat instanţei că în dormitor petele de sânge erau ale acuzatului şi s-a observat o tentativă de curăţare a petelor de sânge. “În baie s-au găsit pete de sânge diluat în jurul cabinei de duş, plus o amprentă de mână pe perete”, precizează experta. Ea a mai spus că la faţa locului s-au găsit de asemenea două cuţite murdare de sânge. Din analiza petelor de sânge găsite a reieşit că acesta corespunde doar victimei, pe de-o parte, şi există şi un amestec diluat între sângele victimei şi al acuzatului, pe de altă parte. La faţa locului a fost găsit şi un telefon celular Nokia demontat. “S-a găsit sânge în faţa şi spatele aparatului precum şi înăuntru, pe baterii şi cartela SIM. Profilul DNA a relevat că este vorba de sângele lui Marian Mihalache”, a explicat experta.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite