DOSARUL "Marian Mihalache": Astăzi se administrează primele probe în procesul fostului director al APIA Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi acuzarea va prezenta primele probe în procesul  în care fostul director hunedorean este acuzat de crimă. Martorii la proces spun că la şedinţa de ieri au participat părinţii asistentei medicale ucise precum şi un bărbat  recomandat ca prieten al victimei.

După ce a fost amânat aproape un an de zile, procesul în care fostul director hunedorean Marian Mihalache este judecat pentru crimă la Dublin, promite să se finalizeze în maxim două săptămâni. Astăzi la al doilea termen,  acuzatului i se vor prezenta probele şi expertizele rezultate din ancheta poliţiei şi va continua administrarea probei cu martori.  Ieri au fost audiaţi primii opt martori ai acuzării. Printre ei portarul de la institutul în al cărui cămin a fost găsită victima, paramedicii şi primii poliţişti care au ajuns la faţa locului. Potrivit unor surse, la proces  au fost prezenţi părinţii Loredanei Pricăjan, femeia pe care Marian Mihalache este acuzat că a ucis-o şi un prieten al victimei, Cristian Sârbu.  Şedinţa de ieri a durat cinci ore.

CITIŢI ŞI,

Directorul ucigaş a divorţat „din lipsă de sentimente”

Cazul "Directorului criminal": Cunoscuţii l-au ştiut pe Marian Mihalache ca "un băiat de treabă"

Directorul APIA, Marian Mihalache, suspect de crimă pasională, nu a fost audiat

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

Director la APIA Hunedoara suspect de crimă în Irlanda

Cazul "Directorul ucigaş": Marian Mihalache acuzat oficial de crimă

Cazul „Directorului criminal” – Marian Mihalache ar fi ucis din gelozie

Potrivit lui Dan Tudor, şeful secţiei consulare din cadrul Ambasadei României la Dublin, odată început,  procesul  va avea acelaşi program zilnic de desfăşurare, timp de două săptămâni, cu excepţia week-end-urilor. Potrivit Codului Penal irlandez, dacă va fi găsit vinovat, Marian Mihalache va fi condamnat la închisoare pe viaţă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite