Cadavrul pilotului decedat în accidentul aviatic a fost „uitat” în frigiderele morgii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost scos dintre fiarele epavei. Foto: Daniel Guţă
Cadavrul a fost scos dintre fiarele epavei. Foto: Daniel Guţă

Medicii legiști nu au dat voie celor două femei care au venit la morgă pentru a prelua cadavrul, deoarece nu au nicio relație de rudenie cu victima. Doar familia lui Matthias Grabowski din Germania poate ridica trupul bărbatului ucis în accidentul aviatic.

Trupul neînsuflețit al pilotului german Matthias Grabowski zace de aproape trei zile într-un frigider al morgii Serviciului Județean de Medicină Legală Deva. Până în această dimineață, niciun membru al familiei fostului om de afaceri nu a venit să ridice cadavrul.

La morga din Deva s-au prezentat în schimb două femei, dintre care una este concubina acestuia din Geoagiu, iar cealaltă este, se pare, o presupusă amantă.

Biletul de adio lăsat de pilotul kamikaze este probă la dosarul prăbușirii avionului

Imagini şocante de la accidentul aviatic petrecut în Munţii Şureanu: anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii pilotului kamikaze

Femeile nu au primit acordul pentru a ridca trupul neînsuflețit al germanului, deoarece nu se aflau în nico relație de rudenie cu acesta.

“Cadavrul se află încă la morgă. Îi așteptăm pe membrii familiei decedatului să îl preia, însă până în prezent ei nu au luat legătura cu noi”, a declarat în această dimineață medicul legist Dan Mărculescu, șeful SJML Deva.

Cadavrul pilotului a fost recuperat cu greu. Foto: Daniel Guţă

Rudele au fost anunțate
Polițiștii susțin că rudele din Germania ale pilotului kamikaze, respectiv soția acestuia și cei doi copii, au fost înștiințate despre tragedie. “Angajații Biroului pentru Imigrări au contactat rudele defunctului prin intermediul Ambasadei Germaniei, pentru a putea face demersurile pentru preluarea trupului acestuia”, a precizat inspectorul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Între timp, ancheta în cazul prăbușirii avionului continuă. Piesele de bază ale aparatuluid e zbor vor fi expertizate, la fel și presupusa scrisoare de adio în limba germană, lăsată de Matthias Grabowski.

Află aici mai multe despre accidentul aviatic!

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite