Avocata lui Alin Cioară, dascălul elevei sinucigaşe: „Suntem victimele unui şantajist!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Cioară, profesorul Lorenei.
Alin Cioară, profesorul Lorenei.

O înregistrare audio a convorbirii dintre profesorul Lorenei Hurdea şi unul dintre amicii elevei găsită spânzurată pune într-o nouă lumină cazul care a şocat întreaga comunitate. Ramona Ţăranu, avocata dascălului de matematică, spune că îl va da în judecată pe cel care a făcut înregistrarea.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

O înregistrare audio a convorbirii dintre profesorul Lorenei Hurdea şi unul dintre amicii elevei găsită spânzurată pune într-o nouă lumină cazul care a şocat întreaga comunitate. Ramona Ţăranu, avocata dascălului de matematică, spune că îl va da în judecată pe cel care a făcut înregistrarea.
„Este un şantajist, cunoscut în Brad pentru ceea ce face, iar noi îl vom acţiona în instanţă, în urma apariţiei acestei înregistrări”, a declarat Ramona Ţăranu, apărătoarea lui Alin Cioară, profesorul de matematică acuzat că ar fi fost autorul moral al sinuciderii unei adolescente de 16 ani, Lorena Hurdea, elevă a acestuia. Părinţii fetei au fost cei care l-au învinuit pe dascălul în vârstă de 35 de ai, că ar fi avut o relaţie cu fiica lor, şi ca urmarea a dezamăgirii pe care aceasta a suferit-o în dragoste, eleva şi-a pus capăt zilelor.
Înregistrarea la care a făcut referire avocata lui Alin Cioară a fost făcută publică aseară, în timpul unei emisiuni, Este vorba de o conversaţie între dascăl şi un amic al Lorenei, în care Alin Cioară declară că eleva este virgină, dar că „de Revelion”, ea ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu profesorul. În aceeaşi înregistrare, Alin Cioară mai adaugă: „Eu, la 35 de ani, crezi că mai aştept? Ori se f..., ori nu se f..., şi gata!”.

Două anchete se află în desfăşurare
Magistraţii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au deschis un dosar penal, pentru infracţiunea de înlesnire sau determinare a sinuciderii, în care este cercetat profesorul alin Cioară. „Ancheta vizează stabilirea împrejurărilor şi cauyei decesului elevei. Este un caz delicat şi nu putem face niciun fel de preciyări asupra lui, până la soluţionarea dosarului”, a declarat prim-procurorul Nicolae Paştiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA INCRIMINATĂ DE AVOCATA LUI ALIN CIOARĂ!

O altă anchetă, începută la Colegiul Naţional „Avram Iancu”, din Brad, unde profesorul Alin Cioară predă, este în curs de finalizare. „Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni ancheta comisiei de disciplină va fi finalizată. Astăzi au mai fost audiaţi părinţi ai unor elevi, foşti colegi ai Lorenei”, a declarat Dalia Ştefan, directorul adjunct al Colegiului „Avram Iancu”.
Alin Cioară se află în concediu medical şi va reveni la cursuri peste două săptămâni, după vacanţa intersemestrială.
     

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite