Viaţa de dincolo de zidurile închisorii. Citeşte poveştile unor deţinuţi în noul număr al ADS Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Mantea are 26 de ani. A primit o pedeapsă de trei ani pentru aderare la grup infracţional şi falsificare de carduri. Speră ca ajunul Crăciunului să-l găsească în sânul familiei după ce va intra în comisia de evaluare. Citeşte noul număr al săptămânalului ADS Giurgiu şi află dramele oamenilor de dincolo de zidurile Penitenciarului de Maximă Siguranţă Giurgiu.

Timpul se opreşte-n loc dincolo de gardurile înalte şi gratiile reci ale închisorii. Tot ce le rămâne deţinuţilor sunt amintirile şi speranţa în a doua şansă. Deţinuţii din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu visează la libertate ca la o bijuterie rară, extrem de preţioasă. Unii ştiu exact câte luni, zile şi ore mai au până la momentul în care vor putea respira din nou aerul libertăţii. Vieţaşii, se roagă în schimb să primeacă “biletul” către o nouă viaţă după douăzeci de ani de la executarea pedepsei şi să convingă comisia de evaluare că s-au schimbat.

Citeşte în numărul 7 al săptămânalului ADS Giurgiu, care poate fi găsit la toate chioşcurile de presă, dramele deţinuţilor din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu. Descoperă în paginile ADS Giurgiu poveşti senzaţionale şi dezvăluiri din comunitatea ta.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite