Percheziţii în Clejani la persoane bănuite că furau curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au constatat mai multe infracţiuni de furt de energie electrică şi executarea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de electricitate.

9 infracţiuni de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau prin ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Mihăileşti, în urma unor percheziţii desfăşurate în dimineaţa zilei de joi, 28 noiembrie.

Percheziţiile s-au desfăşurat pe raza comunei Clejani, judeţul Giurgiu.

„Cu această ocazie, la toate imobilele percheziţionate au fost descoperite instalaţii improvizate la care sunt racordaţi consumatori electrici, locaţii care au fost debranşate de la reţeaua de energie electrică”, transmite IPJ Giurgiu.

La acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu.

„Se efectuează cercetări în 9 dosare penale ce se află sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, mai spun poliţiştii.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Cămătar şi proxenet, reţinut de poliţişti. Judecătorii l-au plasat sub control judiciar


 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite