Încăierare într-un local din Giurgiu după petrecerea de Revelion. Un bărbat a ajuns la spital înjunghiat după un scandal pornit de la dedicaţiile muzicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au dus la un restaurant să petreacă trecerea dintre ani, iar acum dau cu subsemnatul la poliţie. Şapte tineri au încins o bătaie ca în filme miercuri dimineaţă, unul dintre ei ajungând la spital după ce a fost înjunghiat, iar ceilalţi şase la poliţie cu mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Scandalul a pornit miercuri în jurul orei 6.00 la restaurantul „Mioriţa” din centrul municipiului Giurgiu. Doi tineri, în vârstă de 24 de ani respectiv 28 de ani s-au luat la bătaie din cauza unor dedicaţii muzicale.

În altercaţie au intervenit alte şase persoane tot din Giurgiu cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, majoritatea având asupra lor cuţite.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat, ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Opriţi cu focuri de armă

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă în plan vertical pentru a opri încăierarea.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a declarat că şase dintre persoanele implicate în bătaia de la „Mioriţa” au fost reţinute.

„În dimineaţa zilei de 2 ianuarie, cele şase persoane au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub supravegherea şi coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de cuţit în locurile publice” a declarat Cristian Şuţă pentru „Adevărul.

Incidentul de la „Mioriţa” a fost cel mai grav din această perioadă. Interesant este faptul că în ultimii ani patronul restaurantului giurgiuvean nu mai organizase petreceri de Revelion tocmai din cauza scandalurilor de acest gen.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite