Bărbat de 40 de ani din Giurgiu, dat dispărut. Poliția cere ajutorul românilor

0
Publicat:

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Dobreni - sat Vărăști, județul Giurgiu, a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă și nimeni nu l-a mai văzut de vineri.

Daniel  Moață. FOTO arhivă personală / sursă IPJ Giurgiu
Daniel Moață. FOTO arhivă personală / sursă IPJ Giurgiu

Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu efectuează verificări în vederea depistării lui.

„La data de 1 aprilie, ora 08.52, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, fiul său, Moață Daniel, de 40 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său, în data de 31 martie a.c., din localitatea Vărăști, sat Dobreni, județul Giurgiu și nu a mai revenit”, precizează IPJ Giurgiu.

Semnalmentele bărbatului

Semnalmentele bărbatului: înălțime 1.80 metri, aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, față ovală, fără tatuaje, prezintă pe pleoapa superioară a ochiului stâng o aluniță proeminentă de aproximativ 1 x 1 cm.

În ziua dispariției, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare gri, pantofi sport  negri, geacă de fâș lungă și căciulă de culoare negră.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Giurgiu.

Amintim că, la sfârșitul anului trecut, un bărbat de 29 de ani ea fost dat dispărut, după ce a ieșit la plimbare cu câinele și nu s-a mai întors acasă. Patrupedul a revenit la domiciliu, dar bărbatul a dispărut fără urmă.

Și tot atunci, zeci de polițiști, jandarmi și voluntari au fost mobilizați de autoritățile locale din Lopătari, județul Buzău, pentru căutarea unui bărbat care a dispărut de acasă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite