Accident rutier spectaculos pe şoseaua Bucureşti. Şoferul vinovat era beat criţă şi avea permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc miercuri seară / FOTO Bogdan Vladu
Accidentul a avut loc miercuri seară / FOTO Bogdan Vladu

Un giurgiuvean în vârstă de 20 de ani a provocat primul accident rutier din municipiu în 2013. Faptul că băuse şi avea permisul suspendat nu l-a împiedicat de şoferul teribilist să se urce la volan şi să-şi facă maşina praf.

Inconştienţa tânărului a fost la un pas să provoace o tragedie. Acesta conducea miercuri seară, cu viteză, un autoturism Dacia Logan pe şoseaua Bucureşti, accidentul având loc în zona Casa Cărţii.

Loganul a lovit un Volkswagen Beetle care circula regulamentar, după care s-a oprit într-unul din piloanele aflate pe trotuar. Bucata de fier a împiedicat maşina să meargă pe trotuar şi să lovească în plin trecătorii.

Deşi partea din faţă a Daciei a fost serios avariată, şoferul cherchelit a scăpat fără nicio zgârietură. Mai puţin norocos a fost conducătorul Volkswagenului care a fost rănit după ce s-a lovit cu capul de geamul lateral.

S-a dat în stambă la spital
Testat iniţial cu aparatul Drager, şoferul a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru prelevarea de probe care să ateste alcoolemia.

Tânărul a refuzat cu vehemenţă fiind condus la secţie acolo unde a şi rămas peste noapte. Nu înainte însă de a face show. „Ce vreţi să vedeţi? Că sunt prezentabil?”, „N-am făcut nimic. Nu eram eu la volan. Era tata”, „E maşina mea şi o s-o repar cu bănişorii mei”, „Am băut cinci kile” striga pe culoarele Unităţii de Primiri Urgenţe şoferul supărat pe întrebările jurnaliştilor prezenţi.

Riscă să ajungă după gratii
Tânărul care a produs accidentul nu se afla la prima ispravă de acest gen. Pe 1 octombrie 2012 i-a fost suspendat permisul de conducere după ce a produs un alt accident rutier, tot în municipiul Giurgiu, cauza fiind aceeaşi: consumul de alcool.

Şoferul petrecăreţ s-a ales cu dosar penal şi riscă să facă închisoare. El este acuzat că a condus fără permis, că s-a urcat beat la volan şi că a produs un accident în urma căruia o persoană a fost rănită.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite