VIDEO/Cursă legală de maşini tunate, reprogramată din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursa care trebuia sa aibă loc azi, pe pista aeroportului din Ianca, judeţul Brăila, va fi reprogramată pentru 16 octombrie.

În acest moment, la locaţia pistei de concurs sunt -3 grade, iar suprafaţa asfaltică este acoperită de polei. Organizatorii au luat decizia de a amâna cursa, deoarece evenimentul nu s-ar fi putut desfăşura în condiţii de siguranţă.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO-Raliu ilegal, printre elevi, în curtea liceului CFR din Galaţi

"Din pacate suntem nevoiti sa anuntam amanarea cursei pentru data de 16 octombrie 2010 datorita conditiilor meteo de pe aeroport. Am discutat acum cu oamenii care se ocupau cu pregatirile adiacente cursei (pozitionarea toaletelor, a corturilor cu mancare, cronometrare etc.) si pur si simplu nu se pot instala datorita vantului foarte puternic, temperatura fiind de aproximativ -3 grade. Datorita acestor aspecte am hotarat amanarea cursei pentru a nu deveni un esec pentru toata lumea si pentru a putea incheia sezonul asa cum ne dorim toti, cat mai profesionist", se arată într-un comunicat pe site-ul organizatorilor

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite