VIDEO Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc. La locuinţele acestora au fost găsite sute de comprimate de ecstasy şi marijuana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Galaţi au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de trafic şi consum de droguri de mare risc. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În urma percheziţiilor desfăşurate pe 19 martie, în municipiul Galaţi, au fost găsite şi ridicate 235 de comprimate de ecstasy, 30 de grame de marijuana, 3 cântare electronice şi 2 grindere.

De asemenea, au fost ridicaţi 15.000 de lei  despre care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor de mare risc. 

”Percheziţiile au avut loc după ce, în aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea traficului şi consumului de droguri de mare risc, patru persoane au fost surprinse în flagrant delict, în timp ce intenţionau să comercializeze droguri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Doi tineri, cu vârste de 20 şi 21 de ani, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite