Vecine în sat, vecine şi pe patul de spital: Două femei au fost bătute de către soţi, în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăiesc una lângă cealaltă de-o viaţă, iar acum s-au trezit că sunt şi vecine în acelaşi salon. Au ajuns acolo în urma unor bătăi zdravene pe care le-au încasat de la soţii lor, pe care îi vor ierta ca şi până acum.

Ionica Mircea, în vârstă de 42 de ani, şi Aurica Olteanu, de 25 de ani, ambele din Jorăşti, judeţul Galaţi, au ajuns să fie de nedespărţit. Acestea au ajuns în acelaşi salon de spital, după ce au fost bătute de către soţii acestora. Femeile spun că bătăile în familia lor reprezintă ceva la ordinea zilei. În acelaşi timp, ele nu-şi reclamă bărbaţii la poliţie, pentru că altfel s-ar destrăma căsniciile lor.
 
„Ne bat mereu. De fiecare dată scandalul porneşte de la băutură. Nu facem plângere. Ce să facem mai departe? Dacă ne despărţim de ei cu cine trăim. Nu ne este frică că se poate ajunge şi la mai rău de atât”, declară acestea.

Medicii le-au internat pe acestea pentru a le acorda îngrijirile medicale necesare.

„Femeile au ajuns la spital după ce au fost agresate de către soţi. Acestea prezintă echimoze periorbitale”, a declarat Lucica Grigorică, purtătoare de cuvânt a Spitalului Clinic Judeţean Galaţi.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite