UPDATE VIDEO/ Scandal monstru în centrul Galaţiului. "Mascaţii" s-au făcut de râs. Nu au fost în stare să spargă o uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiază, Giovani Isidoro Panetta, patronul italian al fostei pizzerii Da-Isi a fost evacuat de trupa de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi. Atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei au fost îndepărtaţi, pentru ca angajaţii Primăriei să definitiveze demolarea

UPDATE VIDEO: Mascaţii de la Comunitară s-au făcut de râs la evacuare

Zeci de curioşi s-au adunat în această după-amiază lângă iserica Mavromol din centrul Galaţiului, pentru a asista la demolarea ultimei bucăţi rămase încă în picioare a fostei pizzerii Da-isi.

Deoarece italianul Giovani Isidoro Panetta, patronul localului nu a dorit să plece, acesta, împreună cu familia sa au fost evacuaţi de către trupa de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi. Astăzi Panetta a primit o înştiinţare prin care este somat să plătească demolarea imobilului în care a funcţionat până în urmă cu aproximativ un an pizzeria Da-isi.

Deşi a fost atenţionat de mai multe ori să părăsească incinta clădidii, italianul susţine că are încă o acţiune în justiţie deschisă în acest caz şi că demolarea ar fi ilegală. El se bazează pe faptul că Primăria a acceptat ca respectiva clădire să fie împărţită în trei apartamente, dintre care două aveau ca destinaţie activităţile comerciale, iar unul este trecut în acte ca spaţiu de locuit.

CLICK PE COLAJ PENTRU FOTOGALERIE

image

„Din punctul meu de vedere ceea ce se întâmplă este un abuz şi m-am adresat deja instituţiilor abilitate de la nivel european, inclusiv la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului", ne-a declarat Panetta.

Pe de altă parte, Primăria Galaţi susţine că dreptatea este de partea instituţiei şi, conform legii, după terminarea lucrărilor de demolare a clădirii, italianul va primi o factură prin care i se va cere să plătească cheltuielile aferente întregii lucrări.

CLICK PE COLAJ PENTRU FOTOGALERIE

image

Vasile Onofrei, din cadrul Direcţiei Tehnice a Primăriei Galaţi a explicat motivele acestei decizii.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Răspunsul incredibil al autorităţilor la demolarea unei pizzerii."Şi dacă se sinucide proprietarul, ce?"


„Nu pot preciza încă la această oră la ce sumă se vor ridica cheltuielile. El ar fi trebuit să-şi demoleze singur clădirea", a spus angajatul Primăriei. Conform specialiştilor, la demolarea unei astfel de clădiri se pot percepe tarife de 50-60 de euro pe metru pătrat.
Pe de altă parte, Vasile Onofrei nu-şi explică de ce lucrurile au luat această turnură tragi-comică.

„Până mai ieri am colaborat foarte bine cu el", a mai adăugat el. Reamintim că primăria Galaţi a început încă de luni demolarea fostei pizzerii Da-isi, chiar dacă patronul acestui local a refuzat sistematic să părăsească incinta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite