Un şofer neatent a fost proiectat cu maşina într-un magazin. Păţania lui a ajuns subiect de glume pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 66 de ani a ajuns cu autoturismul în uşa de urgenţă a unui magazin din Galaţi, fiind sancţionat de poliţişti pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers. Gestul său imprudent a fost ironizat de zeci de persoane pe o reţea de socializare.

Marţi, 18 august, un gălăţean de 66 de ani a provocat un accident rutier în parcarea magazinului Penny din Galaţi. Acesta nu s-a asigurat la ieşirea din parcare şi a fost lovit în lateral de o maşină care circula regulamentar, fiind proiectat într-una din uşile magazinului.

”Un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism Opel în parcarea magazinului Penny de pe strada Barboşi din Galaţi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat în uşa de urgenţă a magazinului Penny, rezultând doar avarii. Şoferul a fost sancţionat cu 580 de lei pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mai multe fotografii de la locul accidentului au fost publicate pe Facebook, iar păţania şoferului a ajuns subiect de ironii. 

”A confundat acceleraţia cu frâna”, ”Bun loc de parcare”, ”N-a vrut să rateze reducerile”, ”A vrut să ia bancomatul”, ”N-a avut 50 de bani pentru căruţ?”, ”A vrut să-l calce pe paznic…cine-i el să-i ia temperatura?!”, ”A vrut să vadă cât de rezistentă este uşa”, ”Reduceri la tigăi”, ”Cu spatele trebuia să dai, nu încape frigiderul în faţă”, ”A ajuns după ora închiderii?”, ”Vor ăştia să facă drive by la penny?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de cei care au vizionat imaginile.

Şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier va suporta acum toate pagubele rezultate în urma acestuia.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite