Un şofer de 24 de ani, aproape de comă alcoolică, a ucis o femeie de 34 de ani după ce a pierdut controlul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs vineri seară pe drumul judeţean DJ240, pe raza comunei Ghidigeni (între satele Tălpigi şi Gefu). Femeia circula regulamentar pe marginea drumului când a fost izbită în plin de maşina scăpată de sub control de tânărul de 24 de ani.

Accident groaznic, produs de de un şofer beat, vineri seară, în judeţul Galaţi. O femeie de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost accidentată de maşina condusă de un tânăr de 24 de ani care consumase băuturi alcoolice, poliţiştii stabilind ulterior, în urma testării cu aparatul etilotest, o concentraţie de 1,29 de mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Galaţi, Gabriela Costin, accidentul rutier a avut loc vineri seară, la ora 21.50, pe DJ 240, pe raza localităţii Ghidigeni, unde un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Ghidigeni, se deplasa între satele Tălpigi şi Gefu.

Tânărul consumase băuturi alcoolice şi a pierdut controlul volanului, lovind, iniţial, un autovehicul care se afla, parcat, pe marginea drumului, după care a acroşat o femeie de 34 de ani care circula pe marginea şoselei, victima decedând.

La faţa locului s-a deplasat o echipă a Biroului Rutier Tecuci care a constatat decesul femeii şi care au testat şoferul cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite