Un adolescent de 16 ani a continuat să comită infracţiuni, deşi fusese plasat sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii gălăţeni au reţinut un tânăr de 16 ani, după ce au stabilit că aceasta este autorul mai multor furturi comise la o societate comercială din Galaţi. Adolescentul va fi prezentat în faţa unui procuror, cu propunerea de a fi arestat preventiv.

Pe 13 septembrie, poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi au identificat un adolescent, de 16 ani, care, sub control judicar fiind, a continuat să comită alte fapte de natură penală.

”În concret, acesta a fost identificat ca fiind autorul infracţiunilor de furt comise în dauna unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Galaţi. În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Galaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Astăzi, 14 septembrie, adolescentul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de solicitare a arestării preventive. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite