Un copil de cinci ani a supraviețuit miraculos căderii de la etajul trei al unui bloc

0
Publicat:

Un copil de cinci ani a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Galați. Micuțul a ajuns cu multiple leziuni la Spitalul de Pediatrie.

Copilul a fost transportat la spital FOTO: Arhivă, Adevărul
Copilul a fost transportat la spital FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Poliției Galați, incidentul a avut loc marți, 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, pe strada Regiment 11 Siret, din Galați.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, referitor la faptul că un copil a căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe.

„În timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie de 27 de ani, băiatul de 5 ani și 6 luni s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului”, a transmis Poliția Galați.

Copilul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la fața locului. Ulterior, a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” din Galați.

Polițiștii au deschis dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Un elev s-a prăbușit de la etajul patru al Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

În urmă cu câteva zile, un elev al Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a decedat după ce a căzut de la etajul patru al clădirii, din camera dormitorului. 

Elevul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Era în clasa a IX-a, avea 15 ani și provenea din județul Maramureș. Surse neoficiale susțin că acesta a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi a mers în cameră.

„În dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Național Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia a fost găsit în stare de inconștiență, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgență 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susținut evaluarea psihologică, fiind declarat apt”, a transmis conducerea Colegiului Militar  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite