Un bărbat de 59 de ani se distra, aruncând cu petarde în mulţime. Ce amendă a primit de la oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au sancţionat contravenţional un bărbat care arunca cu petarde în gălăţenii care se aflau în piaţa centrală din Galaţi, la cumpărături de sărbători. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 5 Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 100 de lei pe numitul D.M., de 59 ani, din Galaţi, care  a fost depistat în timp ce arunca cu o petardă spre mulţimea aflată în piaţa centrală din oraş, iar ca măsură complementară a fost confiscată o cutie cu 58 de bucăţi de petarde.

Alţi doi bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii locali cu câte 100 de lei după ce au fost depistaţi pe strada Domnească din Galaţi, tulburând liniştea publică prin folosirea elementelor pirotehnice.

Un alt gălăţean a fost surprins de oamenii legii când încerca să vândă petarde, deşi nu avea acest drept. Poliţiştii locali l-au depistat pe strada Traian, la intrarea în halele vechi, din piaţa centrală, pe numitul M.M., în vârstă de 28 ani, din Galaţi, care încerca să comercializeze 240 de petarde, ce fac parte din categoria celor interzise.

”Au fost întocmite actele procedurale, iar persoana în cauză şi bunurile corp delict au fost predate către lucrătorii Serviciului Arme si Muniţii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite