Un adolescent şi-a făcut de cap cu o maşină furată. Poliţiştii l-au prins după ce autovehiculul a fost dat în consemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 17 ani este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere după ce a furat o maşină ca să se plimbe cu ea, fiind surprins de o patrulă rutieră la intersecţia D.N. 25 cu D.J. 254.

Luni, 9 martie, un echipaj al postului de Poliţie Iveşti, aflat în patrulare pe raza comunei Iveşti, a observat în trafic, la intersecţia D.N. 25 cu D.J. 254, un autoturism dat în consemn de poliţiştii tecuceni.

”Poliţiştii au oprit autoturismul, efectuând semnale acustice şi luminoase, la volanul acestuia identificând un minor, de 17 ani, din municipiul Galaţi, care a declarat verbal că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că a împrumutat autoturismul în cauză”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Întrucât, cu aproximativ o oră înainte, maşina fusese reclamată de proprietarul său ca fiind sustrasă, de pe raza municipiului Tecuci, adolescentul va fi cercetat acum, atât pentru infracţiunea de furt în scop de folosinţă, cât şi pentru cea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe D.N. 25, în comuna Şendreni, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galaţi.

Cu ocazia controlului, bărbatul nu a putut prezenta nici documentele maşinii, nici permisul de conducere. Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind sustras şi bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Şi în acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite