Trei maşini distruse într-un incendiu la Galaţi/Primele cercetări arată că a fost vorba de un act criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un piroman a provocat incendiul. Ţinta, un Volkswagen Passat a ars în întregime după care focul s-a extins şi la alte două maşini. Incidentul a avut loc în cartierul Micro 16, în zona Liceului Auto.

Liniştea locatarilor din cartierul Micro 16 a fost tulburată în azi noapte în jurul orei 01.00  de sirenele maşinilor de poliţie şi pompieri. Flăcări uriaşe se ridicau din parcarea plină de maşini. Trei maşini ardeau ca nişte torţe. Un Volkswagen Passat, un DW Cielo şi un Logan s-au făcut scrum.

Îngroziţi vecinii au chemat pompierii şi până la sosirea acestora au asistat neputincioşi la ferestre.
 
„Am fost sezizaţi despre incedierea unor maşini. Din primele cercetări este vorba despre o mână criminală. Paguba este considerabilă”, afirmă Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Autoturismul care a fost ţinta atacului aparţine Ana-Mariei Grosu. Deocamdată nu se ştie dacă proprietara avea asigurare Casco. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a indentifica autorul.

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ o oră. “Am acţionat cu două autospeciale. Incendiul a fost lichidat la ora 01.38”, mai spune Eugen Chiriţă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite