Surprins de jandarmi cu un bagaj suspect. Bărbatul nu a putut explica de unde provin bunurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi a oprit un bărbat în zona Pieţei Centrale din Galaţi, care transporta un bagaj voluminos. În urma controlului, s-a descoperit că în bagaj se găseau două jante auto, despre care bărbatul nu a putut da prea multe explicaţii, cel mai probabil acestea fiind furate.

Vineri, 17 martie, un echipaj de jandarmi care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 1 Poliţie din Galaţi a observat în zona Pieţei Centrale un bărbat care ducea în spate un bagaj voluminos şi care la vederea echipajului a căutat să-şi ascundă privirea.

”Fiind oprit de către jandarmi, bărbatul în vârstă de 30 de ani le-a declarat verbal oamenilor legii că în bagaj se află două jante auto. La verificarea conţinutului bagajului, jandarmii au găsit două jante auto din aliaj despre care bărbatul nu a putut oferi explicaţii pertinente, susţinând că cele două jante au fost luate de la un cunoscut şi urma să i le ducă în altă locaţie. De asemenea, acesta nu a putut da mai multe detalii despre bărbatul care l-a rugat să transporte bunurile”, a precizat Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Suspectul a fost condus la sediul Secţiei 1 Poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de constatare, cercetările fiind continuate de către poliţişti. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite