Şoferul ucigaş a fost pus în urmărire naţională. Ivanciu Corcioveiu a omorât doi copii şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivanciu Corcioveiu, şoferul care a accidentat mortal doi minori FOTO Facebook
Ivanciu Corcioveiu, şoferul care a accidentat mortal doi minori FOTO Facebook

Ivanciu Corcioveiu, şoferul în vârstă de 23 de ani, care a accidentat mortal doi minori pe raza localităţii Folteşti, a fost astăzi pus în urmărire naţională. Tânărul a fugit în seara zilei de 6 septembrie de la locul tragediei, iar de atunci oamenii legii nu au reuşit să îl captureze.

Astăzi, 08 septembrie 2016, Judecătoria Tg. Bujor a emis pe numele conducătorului auto, care a părăsit locul faptei, un mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile de la data punerii în executare.

Potrivit I.P.J. Galaţi, bărbatul a fost pus în urmărire naţională. Pe numele acestuia oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul  fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Firul tragediei

În seara zilei de 6 septembrie, Ivanciu Corciovei conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi fără a deţine permis. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat în doi copii în vârstă de nouă, respectiv 13 ani. Impactul a fost atât de puternic, încât Marian Copăceanu şi Octavia Florin Iacob au murit pe loc.

Şoferul de 23 de ani a plonjat într-un şanţ adânc de pe marginea şoselei, maşina suferind daune majore, însă tânărul nu a fost deloc rănit. Aşa se face că la 30 de secunde de la producerea tragediei, acesta a ieşit din maşină şi a luat-o la fugă.

Nimeni nu l-a urmărit, aşa că i s-a pierdut rapid urma, iar acest lucru a întârziat cu câteva ore identificarea lui. Ca urmare a unui schimb de informaţii cu serviciul de înmatriculări din Bulgaria, poliţiştii au reuşit să afle că ucigaşul este Ivanciu Corcioveiu, din localitatea Târgu Bujor.

Acesta nu avea permis, dar a mai fost prins conducând pe drumurile publice, pe raza localităţii Fârţăneşti (la circa 12 kilometri de locul accidentului) în luna iunie a acestui an, prilej cu care i s-a întocmit deja un dosar penal, fiind trimis în judecată.

Deocamdată, Ivanciu Corcioveiu nu este de găsit, nici la domiciul din Târgu Bujor, nici pe la rude, însă căutările continuă. Despre el se ştie că este un individ fără ocupaţie (nu a lucrat niciodată nicăieri în ultimii patru ani, de când a terminat liceul) şi că o perioadă a fost plecat prin Italia, unde nu a avut niciun loc de muncă legal. De altfel, se bănuieşte că acolo, mai exact la Roma, a făcut rost de bani prin activităţi infracţionale.
 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri